Siirry sisältöön

Työnjohtajaa, jäteajoneuvopakkarien tuotantoon

Suomi, Pohjanmaa, NärpesTuotanto

Työpaikan kuvaus

NTM on suomalainen perheyritys, jolla on pitkä kokemus korkealaatuisten puhtaanapitoajoneuvojen, perävaunujen sekä autojen päällirakenteiden rakentamisesta. NTM:n emoyhtiö sijaitsee Närpiössä ja tytäryhtiöt Ruotsissa, Kanadassa, USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Virossa, Venäjällä ja Puolassa. Tuotteita myydään Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. NTM-konsernilla on yli 600 työntekijää ja liikevaihto on 100 miljoonaa euroa.


Etsimme Närpiön tehtaallemme

TYÖNJOHTAJAA, JÄTEAJONEUVOPAKKARIEN TUOTANTOON


Työnkuvaus
Tehtävään kuuluu osaston johtaminen ja kehittäminen, tuotannon suunnittelu määritellyn ohjelman mukaisesti ja osaston laadun varmistaminen. Hoidat poikkeamien käsittelyä ja olet vastuussa siitä, että osasto pyrkii jatkuvaan parantamiseen.

Työtehtäviin kuuluu työturvallisuusmääräysten valvonta, henkilöstön osaamisen varmistaminen, sekä hyvien suhteiden ylläpitäminen henkilöstöön, asiakkaisiin ja tavarantoimittajiin.

Työpaikan vaatimukset

Etsimme sinua, jolla on soveltuva tekninen koulutus (teknikko/insinööri) ja kokemusta työnjohdosta/henkilöstövastuusta. On tärkeää, että olet ratkaisukeskeinen, reagoiva ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Ymmärrät tehokkaiden menettelyjen merkityksen ja pystyt kehittämään niitä jatkuvasti.
Hyvät kotimaisten kielten ja englannin kielen taidot sekä tietotekniikkataidot ovat välttämättömiä.

Teemme haastatteluja hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä.


Lisätietoja antaa Henkilöstön kehityspäällikkö Eva-Lena Gullans puh. 020-1236401 / eva-lena.gullans@ntm.fi.
Hakemukset lähetetään viimeistään 22.5.2022.


tai