Siirry sisältöön

Suunnittelija

Suomi, Pohjanmaa, NärpesPerävaunu- ja päällirakenteiden suunnitteluosasto

Työpaikan kuvaus

NTM on suomalainen perheyritys, jolla on pitkä kokemus korkealaatuisten puhtaanapitoajoneuvojen, perävaunujen sekä autojen päällirakenteiden rakentamisesta. NTM:n emoyhtiö sijaitsee Närpiössä ja tytäryhtiöt Ruotsissa, Kanadassa, USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Virossa, Venäjällä ja Puolassa. Tuotteita myydään Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. NTM-konsernilla on yli 600 työntekijää ja liikevaihto on 100 miljoonaa euroa.

Haemme perävaunu- ja päällirakenteiden suunnitteluosastolle


SUUNNITTELIJA

(Konetekniikan insinööri / Sähkötekniikka)


Toimenkuva:

Tuotteidemme suunnittelu konetekniikan alalla. Mekaaninen suunnittelutyö Solid Works -työkalulla on olennainen osa tehtävää.

Tehtäviin voi kuulua myös uusien järjestelmien suunnittelu sähkö-, jarru-, pneumatiikka- ja hydrauliikka-aloilla sekä nykyistä tuotantoa että asiakastilausten erityisjärjestelmiä varten. Vastaat myös nykyisten vakiojärjestelmien/mallien ylläpidosta ja kehittämisestä.

Työpaikan vaatimukset

Pätevyys:

Edellytämme asianmukaista teknistä koulutusta, kuten ammattikorkeakoulua tai vastaavaa. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija kaikessa, mutta sinulla on aito kiinnostus kehittyä. Sinulla on perustiedot 3D-mallinnuksesta. Työkielemme on pääasiassa ruotsi ja suomi, englannin kielen taito nähdään etuna.


Teemme haastatteluja hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja antaa Henkilöstön kehityspäällikkö Eva-Lena Gullans puh. 020-1236401 / eva-lena.gullans@ntm.fi.

Hakemukset lähetetään viimeistään 29.5.2022.

tai