Siirry sisältöön

Materiaalisuunnittelija

Suomi, Pohjanmaa, NärpesPerävaunuosaston myyntituki

Työpaikan kuvaus

NTM on suomalainen perheyritys, jolla on pitkä kokemus korkealaatuisten puhtaanapitoajoneuvojen, perävaunujen sekä autojen päällirakenteiden rakentamisesta. NTM:n emoyhtiö sijaitsee Närpiössä ja tytäryhtiöt Ruotsissa, Kanadassa, USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Virossa, Venäjällä ja Puolassa. Tuotteita myydään Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. NTM-konsernilla on yli 600 työntekijää ja liikevaihto on 100 miljoonaa euroa.


Haemme Perävaunuosaston myyntitukeen

MATERIAALISUUNNITTELIJA

NTM investoi parhaillaan huomattavia resursseja sisäisen materiaali- ja tuotannonhallintansa kehittämiseen uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton myötä. Osana tätä haetaan vahvistusta perävaunuosaston materiaalisuunnittelutiimiin.

Materiaalisuunnittelijana toimit suunnittelun ja tuotannon välisenä linkkinä mukauttamalla tuoterakenteen PDM:stä ERP:ään. Kokoat projektikohtaisia tuotantoasiakirjoja ja kirjaat materiaalitarpeet omalla vastuualueellasi. Vastaat myös ERP-järjestelmään tallennettavista tuotantonimiketiedoista.

Työpaikan vaatimukset

Edellytämme, että sinulla on asianmukainen koulutus tai kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvät IT-taidot. Hyvä tuoteosaaminen katsotaan eduksi. Lisäkoulutusta annetaan työpaikalla. Olet vastuuntuntoinen, tarkka ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.


Teemme haastatteluja hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja antaa Henkilöstön kehityspäällikkö Eva-Lena Gullans puh. 020-1236401 / eva-lena.gullans@ntm.fi.

Hakemukset lähetetään viimeistään 29.5.2022.


tai