Siirry sisältöön

HAEMME PÄTEVIÄ AMMATTILAISIA, SINUAKO ETSIMME?

Ntm-konserni on voimakkaassa laajentumisvaiheessa ja lisäämme tuotantoa kaikilla rintamilla. Etsimme jatkuvasti päteviä ammattilaisia Närpiön tehtaallemme, missä meillä on tarjolla useita mielenkiintoisia työpaikkoja!

Kehitysmahdollisuudet ovat monet NTM:llä. Täällä voit tulla alan asiantuntijaksi, edetä organisaatiossa ja työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Riippumatta siitä, mitä haluat uraltasi, sinulla on mahdollisuuksia kehittyä yhdessä NTM: n kanssa.

Ntm katsoo luottavaisin mielin kohti tulevaisuutta ja meillä on isompi tilauskanta kuin koskaan. Meitä on yli 600 ajoneuvojen ja perävaunujen kierrätysasiantuntijaa, meillä on maailmanluokan tuotteita!

Tule osaksi tiimiämme - Paikallinen tai kansainvälinen ura - Kehitysmahdollisuudet ovat monet!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Avoin hakemus
Paikan päällä
  • Närpes, Pohjanmaa, Suomi

TULE OSAKSI TIIMIÄMME

MEILTÄ LÖYTYY TÖITÄ!

Meillä on tarjota useita erilaisia tehtäviä, riippuen oppimis- ja koulutussuuntautumisestasi ja mistä asioista olet kiinnostunut. Osaamisesi, pätevyytesi sekä kiinnostuksesi antaa työtehtävän.

Jos olet kiinnostunut urasta NTM-organisaatiossa, täytä työhakemus täältä!

Rekisteröimme ja käsittelemme hakemukset, sitä mukaa kun ne saapuvat

NTM on suomalainen perheyritys, jolla on laaja kokemus korkealaatuisten ja erikoistuneiden puhdistusajoneuvojen, perävaunujen ja autonrakennusten valmistuksesta. NTM:n emoyhtiö sijaitsee Närpiössä ja tytäryhtiöt sijaitsevat Ruotsissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Virossa ja Puolassa.. Myynti tapahtuu Euroopassa ja Kanadassa. NTM-konserni työllistää nykyään yli 650 työntekijää ja liikevaihto noin 100 miljoonaa euroa.

✔️ Tavoitteena vakaa kasvu ✔️ Jatkuva henkilöstön tarve ✔️ Tule osaksi tiimiämme! 

YHTEYS

HRD Manager

Eva-Lena Gullans eva-lena.gullans@ntm.fi +358 201 236 401

HRD Manager Eva-Lena Gullans

Ab Närpes Trä & Metall Kristinestadsvägen 417, FI-64200 NÄRPES